Vår story

Svenska fåglar är en webb-butik som drivs av vårt lilla egna familjeföretag med rötter i designvärden. Vi har varit entreprenörer och egenföretagare sedan 90-talet inom formgivning, kommunikation, film och filmproduktion. Men vår satsning kring Svenska Fåglar fick luft under vingarna först för ett tid sedan, när vi upptäckte bröderna von Wrights fantastiska fågelillustrationer. Eftersom hela familjen tycker så mycket om att skåda fåglar (inga expertornitologer, långt därifrån!!!) tog det inte lång tid innan vårat hus var fullt av de vackra fågelmotiven.

 

Familjeföretaget | Picaco

Vi upptäckte att det var fler än vi som gillade dessa härliga bilder. För snart hängde de även hos släkt, vänner och bekanta. Och sedan en tid har vi nu en webbförsäljning på gång, så att du också ska kunna inreda med de underbara gamla fågelbilderna hemma hos dig!

Designing | Picaco

Med sammanlagt mer ett halvt sekels erfarenhet av design, prepress, tryck och distribution, kan vi leverera produkter av högsta kvalitet och formkänsla. Färg och form är en konstart som vi behärskar. Vi är prisbelönta för många av våra formgivnings- och kommunikationsuppdrag vi har haft genom åren.

Digitalt kvalitetstryck | Picaco

Ingen kedja är starkare än den svagaste länken. Vi vill att du ska få din leveranser i tid och utan problem. Och att du ska känna dig trygg med betalningar och integritet. Därför har vi valt pålitliga och namnkunniga  tryck- och distributionsparters.

/Axel von Matern
SVENSKA FÅGLAR

Ordentlig packning | Picaco


P.S. Missa inte de spännande och kortfattade kulturhistoriska faktoiderna som finns i många av produkttexterna och även länkat i sidfoten. De har sammanställts och bearbetat utifrån bland annat Johan Ernst Rietz: »Svenskt dialektlexikon« och Wikipedia.