Inspiration: Guide till populära postermotiv

Konst för alla smaker

Konst är en viktig del av en inredning och kan påverka stämningen i ett rum. Eftersom det finns så många oändliga typer av motiv att välja mellan, och det kan vara svårt att veta vilken typ av konst som passar dig och ditt hem bäst. Här är en guide till några av de mest populära konstmotiven.

  • Landskapskonst är en av de mest populära konstformerna. Det kan vara scener från naturen, städer eller industriområden. Det ger en känsla av frihet och avkoppling och passar bra i de flesta rum.
  • Djurmotiv är också mycket populära och passar särskilt bra i barnrum. De kan vara realistiska eller mer abstrakta, och ger rummet en lekfull och frisk känsla.
  • Porträtt kan vara människor, djur eller fantastiska väsen. De ger rummet en personlig touch och är ett uttryck för din personliga smak.
  • Abstrakt konst är den mest experimentella formen av konst och kan vara svår att förstå. Men det är också en form av konst som ger frihet till fantasin och kan förändra stämningen i ett rum.
  • Konsthistoriska motiv som gamla målningar eller skulpturer är en annan populär form av konst. De kan vara en källa till inspiration och förståelse för konstens historia.
Det finns så många andra typer av konstmotiv att välja mellan och det viktigaste är att välja något som du känner dig bekväm med och som passar in i ditt hem. Tänk på stilen i ditt hem och välj en konstform som förstärker den. Oavsett vilket motiv du väljer, kommer konst alltid att vara en viktig del av din inredning och en representation av din personliga stil.

Låt dig inspireras

8 sätt att piffa med fåglar

Fågelmotiv har verkligen en förmåga att förhöja en vägg och förmedla en känsla av frid och harmoni!

Lär dig hur!

 Varför fågelmotiv?

Varför fågelmotiv är ett bra val när du väljer vad du ska sätta upp på dina väggar.

Posters med fågelmotiv

10 tips för billig inredning

Inredning av hemmet är en viktig del av våra liv men det behöver inte kosta en förmögenhet.

Billig inredning

Tips för att inreda med fågelmotiv

Några kreativa och roliga idéer för att inreda med fågelmotiv

Kreativa sätt

Posters budgetvänlig inredning

Posters har varit ett uppskattat sätt att inreda hemmet i många år och det är lätt att förstå varför.

Posters - smart inredning

5 misstag vid posterinredning

Use this section to explain a set of product features, to link to a series of pages, or to answer common questions about your products. Add images for emphasis.

Fem vanliga misstag

Förvandla posters till konst

Men för att få ut det mesta av din poster och förvandla den till en verklig konstverk, är det viktigt att lägga lite extra tid på att välja rätt ram.

Ramtips

Häng upp din konst med stil

Hänga konst på bästa sätt kan vara en utmaning. Här är några tips för att hänga din konst med stil och säkerhet.

Tips för hänga konst

Inred med von Wright

Bröderna räknas som den mest kända konstnärstrion under 1800-talet och deras arbeten har blivit världsberömda

Tidlösa motiv