Inspiration: Kreativa sätt att inreda med fågelmotiv

Sovrum med poster föreställande Berguv

Upptäck nya sätt att inreda med vackra vingar

En rolig idé för att inreda med fågelmotiv är att kombinera olika arter i en väggkollage. Du kan välja fåglar som har liknande färger eller mönster för en harmonisk look, eller gå för en mer kontrastrik kombination med fåglar i olika storlekar och färger. Du kan till exempel välja en stor målning av en storleksstark fågel som en stor havsörn och kombinera den med mindre posters eller tryck av söta duvor eller steglitser.

Ett annat sätt att inreda med fågelmotiv är att välja artrepresentativa motiv för olika rum. Du kan till exempel välja en målning av en sällsam och drömmande häger för ditt sovrum, eller en posterserie med olika fågelarter för ditt arbetsrum. Detta är en rolig och personlig vinkling på inredningen som kan förmedla en unik stil och känsla för varje rum.

Mixa och matcha fågelmotiv i olika storlekar och stilar är en rolig och intressant metod att skapa en unik och personlig touch i ditt hem. Du kan välja att hänga upp stora posters med en dominerande fågelart som en örn eller en stork, och kombinera det med mindre tryck med flera fåglar som en flock svalor eller fåglar vid en sjö. Detta skapar en intressant dynamik på din vägg och ger rummet liv.

Du kan också experimentera med färger och stilar. Kombinera en mörk och dramatisk poster med en vacker och ljus fågelart som en paradisfågel, eller en minimalistisk tryck av en koltrast med en mer detaljerad målning av en svan. Möjligheterna är oändliga när du mixar och matchar fågelmotiv.

Det är också en god idé att tänka på det totala inredningskonceptet i rummet när du väljer fågelmotiv att kombinera. Välj färger och stilar som complementar varandra och kompletterar det övergripande temat i rummet. Du kan till exempel välja en serie med fågelmotiv som har samma färgskala, som alla blå fåglar, eller en serie med fåglar som lever i samma miljö, som fåglar som bor i skogen.

Slutligen kan du även använda fågelmotiv som en form av inredning för att förmedla en viss stil eller känsla i ditt hem. Du kan till exempel välja en serie med exotiska fågelmotiv för en bohemisk eller exotisk känsla, eller posters med svala och minimala fågelmotiv för en skandinavisk och avslappnad vibe.

Låt dig inspireras

8 sätt att piffa med fåglar

Fågelmotiv har verkligen en förmåga att förhöja en vägg och förmedla en känsla av frid och harmoni!

Lär dig hur!

 Varför fågelmotiv?

Varför fågelmotiv är ett bra val när du väljer vad du ska sätta upp på dina väggar.

Posters med fågelmotiv

10 tips för billig inredning

Inredning av hemmet är en viktig del av våra liv men det behöver inte kosta en förmögenhet.

Billig inredning

Tips för att inreda med fågelmotiv

Några kreativa och roliga idéer för att inreda med fågelmotiv

Kreativa sätt

Posters budgetvänlig inredning

Posters har varit ett uppskattat sätt att inreda hemmet i många år och det är lätt att förstå varför.

Posters - smart inredning

5 misstag vid posterinredning

Use this section to explain a set of product features, to link to a series of pages, or to answer common questions about your products. Add images for emphasis.

Fem vanliga misstag

Förvandla posters till konst

Men för att få ut det mesta av din poster och förvandla den till en verklig konstverk, är det viktigt att lägga lite extra tid på att välja rätt ram.

Ramtips

Häng upp din konst med stil

Hänga konst på bästa sätt kan vara en utmaning. Här är några tips för att hänga din konst med stil och säkerhet.

Tips för hänga konst

Inred med von Wright

Bröderna räknas som den mest kända konstnärstrion under 1800-talet och deras arbeten har blivit världsberömda

Tidlösa motiv