Inspiration: Ramar – detaljen som förvandlar din poster till konst

Vägg med ramar

Det är ingen tvekan om att posters är en billig och enkel lösning för att inreda ditt hem. Men för att få ut det mesta av din poster och förvandla den till en verklig konstverk, är det viktigt att lägga lite extra tid på att välja rätt ram.

Ramar är en viktig detalj som kan förändra hela utseendet på din poster. En enkel svart eller vitt ram skapar en minimalistisk look och förstärker kontrasten mot bakgrunden. En mer färgstark ram, som matchar en accentfärg i rummet, lägger till lite extra liv och energi. Du kan också välja en ram med en unik form eller texturerad yta för att skapa en mer intressant look.

Det finns många olika ramar att välja mellan, från billiga plastramar till mer exklusiva träramar. Tänk på ditt budget och stil när du väljer ram. En billig plastram är ett bra val om du ofta byter ut dina posters, medan en högkvalitativ träram är en mer långsiktig lösning.

Det är också viktigt att välja rätt storlek på ramen. En för liten ram kommer inte att göra din poster rättvisa, medan en för stor ram kan dominera rummet. För att få rätt balans, se till att det finns en tillräckligt stor marginal runt din poster i ramen.

Ramar är också en bra möjlighet att uppdatera ditt hem och ändra stilen. Byt ut den svarta ramen mot en färgstark ram för en ny look, eller byt ut den runda ramen mot en rätlinjig ram för en mer modern touch.

Sammantaget är ramar en viktig detalj som kan förvandla din poster till en verklig konstverk. Tänk på ditt budget, stil och rum när du väljer ram för din poster, och se till att välja rätt storlek och form. Genom att lägga lite extra tid på att välja rätt ram, kan du skapa en unik och stilfull väggdekoration i ditt hem.

Låt dig inspireras

8 sätt att piffa med fåglar

Fågelmotiv har verkligen en förmåga att förhöja en vägg och förmedla en känsla av frid och harmoni!

Lär dig hur!

 Varför fågelmotiv?

Varför fågelmotiv är ett bra val när du väljer vad du ska sätta upp på dina väggar.

Posters med fågelmotiv

10 tips för billig inredning

Inredning av hemmet är en viktig del av våra liv men det behöver inte kosta en förmögenhet.

Billig inredning

Tips för att inreda med fågelmotiv

Några kreativa och roliga idéer för att inreda med fågelmotiv

Kreativa sätt

Posters budgetvänlig inredning

Posters har varit ett uppskattat sätt att inreda hemmet i många år och det är lätt att förstå varför.

Posters - smart inredning

5 misstag vid posterinredning

Use this section to explain a set of product features, to link to a series of pages, or to answer common questions about your products. Add images for emphasis.

Fem vanliga misstag

Förvandla posters till konst

Men för att få ut det mesta av din poster och förvandla den till en verklig konstverk, är det viktigt att lägga lite extra tid på att välja rätt ram.

Ramtips

Häng upp din konst med stil

Hänga konst på bästa sätt kan vara en utmaning. Här är några tips för att hänga din konst med stil och säkerhet.

Tips för hänga konst

Inred med von Wright

Bröderna räknas som den mest kända konstnärstrion under 1800-talet och deras arbeten har blivit världsberömda

Tidlösa motiv