Inspiration: 5 vanliga misstag vid inredning med posters

En man och en kvinna misslyckas med inredning

Undvik dessa fel för att få ett harmoniskt hem

Posters är ett enkelt och billigt sätt att förnya ditt hem och sätta dit en personlig touch. Men det finns några vanliga misstag som många gör när de inreder med posters, och det kan vara bra att veta om dem. Här är fem vanliga misstag att undvik när du inreder med posters.
  • För många posters på en vägg - Det är lätt att bli förälskad i många posters och vilja visa alla samtidigt, men det kan leda till en överbelastad och rörig upplevelse. Bestäm dig för en eller två favoriter och häng dem på en vägg som du vill accentuera.
  • Fel proportioner - För stora posters kan dominera rummet, medan för små posters kan försvinna i bakgrunden. Se till att välja storlekar som är proportionerliga till rummet och väggen du hänger dem på.
  • Dålig belysning - Ljus och skugga påverkar sättet vi uppfattar färger och former, så det är viktigt att ha tillräckligt med ljus för att visa upp din poster på bästa sätt. Var noga med att lägga till extra belysning om det behövs.
  • Fel färger - Färger på en poster kan påverka stämningen i rummet, så det är viktigt att välja rätt färger. Tänk på att matcha med andra färger i rummet, såsom tapeter, möbler och textilier.
  • Fel ramar - Ramar är en viktig del av att visa upp en poster på bästa sätt. Välj en ram som matchar den allmänna stilen i ditt hem och som kompletterar din poster. En felaktig ram kan förstöra hela effekten av din poster.
Sammanfattningsvis… det är lätt att göra misstag när man inreder med posters. Men genom att undvika de fem vanliga misstagen och tänka på proportioner, belysning, färger och ramar, kan du säkerställa att du har ett harmoniskt och personligt hem som du är stolt över. Satsa på posters som du älskar och häng dem på vägg

Låt dig inspireras

8 sätt att piffa med fåglar

Fågelmotiv har verkligen en förmåga att förhöja en vägg och förmedla en känsla av frid och harmoni!

Lär dig hur!

 Varför fågelmotiv?

Varför fågelmotiv är ett bra val när du väljer vad du ska sätta upp på dina väggar.

Posters med fågelmotiv

10 tips för billig inredning

Inredning av hemmet är en viktig del av våra liv men det behöver inte kosta en förmögenhet.

Billig inredning

Tips för att inreda med fågelmotiv

Några kreativa och roliga idéer för att inreda med fågelmotiv

Kreativa sätt

Posters budgetvänlig inredning

Posters har varit ett uppskattat sätt att inreda hemmet i många år och det är lätt att förstå varför.

Posters - smart inredning

5 misstag vid posterinredning

Use this section to explain a set of product features, to link to a series of pages, or to answer common questions about your products. Add images for emphasis.

Fem vanliga misstag

Förvandla posters till konst

Men för att få ut det mesta av din poster och förvandla den till en verklig konstverk, är det viktigt att lägga lite extra tid på att välja rätt ram.

Ramtips

Häng upp din konst med stil

Hänga konst på bästa sätt kan vara en utmaning. Här är några tips för att hänga din konst med stil och säkerhet.

Tips för hänga konst

Inred med von Wright

Bröderna räknas som den mest kända konstnärstrion under 1800-talet och deras arbeten har blivit världsberömda

Tidlösa motiv